You're currently on:

Supersoft

Supersoft garnet er en virkelig flot 2-trådet garn i 100 % uld. Garnet har en løbelængde på 285 meter pr. 50 gram og strikkes på en pind 3,5 til 4,5. Supersoft er også velegnet til at stikke med mere en 1 tråd ad gangen - så kan det dog være en god ide, at bruge en lidt større størrelse strikkepind. Supersoft er særdeles velegnet til at strikke og hækle både beklædning og boligtekstiler. Den er også meget velegnet til tunesisk hakning.

Supersoft garnet findes i over 40 flotte og afstemte farver, som giver rig mulighed for at eksperimenterer med flotte farvesammensætninger eller blot at vælge ynglings farven til det næste projekt.

Supersoft garnet er ikke vasket, efter det er blevet spundet på fabrikken, det indeholder derfor en rest spindeolie. Det betyder at det færdige håndarbejde skal vaskes før fibrene i garnet bliver bløde og lækre. Vi anbefaler, at produkterne vaskes 2 gange før brug. Ved 1. vask vaskes spindeolien ud og ved 2. vask puffer fibrene op, og giver et blødt og lækkert resultat. Produkter strikket eller hæklet i supersoft kan fint vaskes på uldprogram i maskinen. Supersoft filter meget villigt, så det kan også bruges, hvis man ønsker at lave håndarbejde, som efterfølgende skal filtes i vaskemaskinen. Her benyttes almindelig vask og IKKE uldprogram.

Et lille tip: Brug dine rester af supersoft garn i vores automatiske strikkelise og lav de flotteste hestetømre, som du kan flette tørklæder af eller lave om til de fineste smykker.

Tabel  Liste 

  1. 1
  2. 2

Tabel  Liste 

  1. 1
  2. 2
Sammenlign produkter

Der er ingen varer til sammenligning. Vælg hvilke produkter du vil sammenligne og vend tilbage til denne boks.

ULDBUTIK
Uldbutik.dk Vi har siden først i 1990’erne solgt garn og færdige uldprodukter i vores butik. Gennem de sidste år har vi også lavet vores egne unikke designs, som du blandt andet kan købe her på siden.
Læs mere
Få gratis strikke opskriften på denne lækre korte poncho
Se vores mest populære strikke opskrift, frit valg
Nyhedsbrev
 
Alt det med småt...
Uldbutik.dk
Vormstrupvej 15
7540 Haderup
Danmark

SE nr. 25206495

Tlf.: 40215797

Mød os her