You're currently on:

Kamgarn

Kamgarn er en af vores mest populære garner. Det skyldes ikke mindst, at man her får en virkelig god kvalitet uldgarn til en meget fornuftig pris.

Kamgarn er velegnet til både strik, hækling og hakning (tunesisk hækling). Vi bruger kamgarnet i mange af vores modeller, både hvor modellen strikkes udelukkende i kamgarn og hvor kamgarnet blandet med andre af vores garn varianter. Af modeller som er strikket i kamgarn kan blandt andet nævnes vores meget populære ottekantede poncho samt vores cirkeltrøje og flere af vores veste. I vores model der hedder Bitavlen har vi brugt kamgarn kombineret med vores flotte kunstgarn. 

Kamgarn er også meget velegnet til at strikke baby og børnetøj. Det er en 100% uldgarn, så man har alle uldens gode egenskaber. Hertil kommer, at ulden kæmmes inden den spindes (heraf navnet kamgarn). Når man kæmmer uld, så kommer alle fibrene til at vende samme vej, hvilket giver en rigtig lækker og blød garn.

Garnet er superwash behandlet, hvilket betyder at det færdige produkt sagtens kan vaskes i maskinen. Det betyder dog også, at hvis man ønsker at strikke noget, som efterfølgende skal filtes i vaskemaskinen, så kan kamgarnet ikke anvendes.

Kamgarn sælges i nøgler a 50 gram med en løbemængde på 150 meter. Den strikkes på pind 3 - 4½ mm.

Tabel  Liste 

Tabel  Liste 

Sammenlign produkter

Der er ingen varer til sammenligning. Vælg hvilke produkter du vil sammenligne og vend tilbage til denne boks.

ULDBUTIK
Uldbutik.dk Vi har siden først i 1990’erne solgt garn og færdige uldprodukter i vores butik. Gennem de sidste år har vi også lavet vores egne unikke designs, som du blandt andet kan købe her på siden.
Læs mere
Få gratis strikke opskriften på denne lækre korte poncho
Se vores mest populære strikke opskrift, frit valg
Nyhedsbrev
 
Alt det med småt...
Uldbutik.dk
Vormstrupvej 15
7540 Haderup
Danmark

SE nr. 25206495

Tlf.: 40215797

Mød os her