Generelle oplysninger

jysk Naturpleje APS
Uldbutikken
Krarupvej 30
7800 Skive

Den fysiske butik
Vormstrupvej 15
7540 Haderup

Tlf. 40215797

Email: kontakt@uldbutik.dk

Cvr. nr. 41747323

 

Betaling

På Uldbutik.dk kan der betales med:

 

Visakort

Mastercard

Mobilpay

 

Der opkræves ikke gebyr ved betaling på Uldbutik.dk

 

Beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes fra Uldbutik.dk. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

 

Såfremt du ønsker at betale via bankoverførsel, bedes du kontakte os inden ordreafgivelsen.

 

Levering

Leveringsbetingelserne gælder alene for levering af pakker i Danmark. Ønskes levering af pakker til andre lande, herunder Grønland og Færøerne, bedes du kontakte os forud for afgivelse af ordren.

 

Alle ordre sendes som pakkepost med GLS

 

I forbindelse med ordreafgivelsen kan der vælges mellem 2 leveringsmetoder.

 

1:

Pakke uden omdeling. Ved denne leveringsmetode skal du selv hente din pakke på nærmeste pakkeshop. I forbindelse med ordreafgivelsen kan du selv vælge, hvor du ønsker at hente pakken. Prisen for levering som pakke uden omdeling er altid 35 kr. uanset vægt.

 

2:

Pakke med omdeling. Ved denne leveringsmetode leverer GLS pakken helt hjem til dig. Du skal dog være opmærksom på, at såfremt der ikke er nogen til at modtage pakken, så skal den efterfølgende hentes på nærmeste pakkeshop. Prisen for levering som pakke med omdeling er altid 60 kr. uanset vægt.

 

Ordre afsendes indenfor 1-3 hverdage.

 

 

Hvis du fortryder dit køb (fortrydelsesret)

Du har altid 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos Uldbutik.dk. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget dine vare.

Du skal inden 14 dage fra modtagelsen give os besked om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives skriftligt på følgende mail kontakt@uldbutik.dk. I din meddelelse skal du gøre os tydelig opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Varens stand, når du sender den retur

Fortrydelsesretten kan kun udnyttes, hvis varen tilbageleveres i samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi.

Hvad skal jeg sende med tilbage?

 

Du skal blot vedlægge en kopi af ordrebekræftigelsen.

Bemærk: Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

 

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

Uldbutikken

Vormstrupvej 15

7540 Haderup

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og afleverer personligt på ovenstående adresse.

 

Hvis der er noget galt med varen (reklamationsret)

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

Når du handler på Uldbutik.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Reklamationsretten gælder ikke hvis der er en eller flere knuder på garnet eller tråden er knækket. Reklamationsretten kan heller ikke anvendes såfremt en farve ikke er helt tilsvarende et tidligere køb idet der kan forekomme variationer fra parti til parti.

Hvor hurtigt skal jeg reklamere?

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger. Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Varen sendes til:

Uldbutikken

Vormstrupvej 15

7540 Haderup

Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er, så detaljeret som muligt.

Oplysning om klagemuligheder

En klage over en vare købt hos Uldbutik.dk kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via http://www.forbrug.dk/.

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her – http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse kontakt@uldbutik.dk

 

Hvad gør vi med dine personlige oplysninger (persondatapolitik)

For at du kan indgå aftale om køb på Uldbutik.dk, har vi brug for følgende oplysninger:

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig. Oplysninger afgivet til Uldbutik.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Personoplysningerne registreres hos Uldbutik.dk og opbevares i fem år jf. bogføringsloven, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Den dataansvarlige på Uldbutik.dk er Louise Nielsen.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Som registreret hos Uldbutik.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Uldbutikken på mail kontakt@uldbutik.dk